Home Investiție Investiții prin angajatorul dvs.

Investiții prin angajatorul dvs.

109
0

Dacă aveți un buget restrâns, încercați să investiți doar 1% din salariu în planul de pensionare disponibil la locul de muncă. Adevărul este că probabil nici nu vei rata o contribuție atât de mică.

Planurile de pensionare bazate pe muncă vă deduc contribuțiile din salariu înainte de calcularea impozitelor, ceea ce va face contribuția și mai puțin dureroasă. Când vă simțiți confortabil cu o contribuție de 1%, poate îl puteți crește pe măsură ce obțineți creșteri anuale. Este puțin probabil să pierdeți contribuțiile suplimentare. Dacă aveți un cont de pensionare 401 (k) la locul de muncă, este posibil să investiți deja în viitor cu alocări către fonduri mutuale și chiar acțiunile propriei companii.

Minime pentru deschiderea unui cont

Multe instituții financiare au cerințe minime de depozit. Cu alte cuvinte, nu vă vor accepta cererea de cont decât dacă depuneți o anumită sumă de bani. Unele firme nu vă vor permite nici măcar să vă deschideți un cont cu o sumă mică de 1.000 USD.

Merită să faceți cumpărături și să consultați recenziile brokerilor noștri înainte de a decide unde doriți să deschideți un cont. Listăm depozitele minime în partea de sus a fiecărei recenzii. Unele firme nu necesită depozite minime. Altele pot reduce adesea costurile, cum ar fi comisioanele de tranzacționare și comisioanele de administrare a contului, dacă aveți un sold peste un anumit prag. Totuși, alții pot oferi un anumit număr de tranzacții fără comisioane pentru deschiderea unui cont.

Comisioane și taxe

După cum spun economiștii, nu există un prânz gratuit. Deși în ultima perioadă mulți brokeri s-au străduit să reducă sau să elimine comisioanele pentru tranzacții, iar ETF-urile oferă investiții pe indici tuturor celor care pot tranzacționa cu un cont de brokeraj cu oase goale, toți brokerii trebuie să câștige bani de la clienții lor într-un fel sau altul.

În majoritatea cazurilor, brokerul dvs. va percepe un comision de fiecare dată când tranzacționați acțiuni, fie prin cumpărare, fie prin vânzare. Taxele de tranzacționare variază de la capătul redus de 2 USD pe tranzacție, dar pot ajunge la 10 USD pentru unii brokeri de reduceri. Unii brokeri nu percep deloc comisioane comerciale, dar le compensează în alte moduri. Nu există organizații caritabile care să ofere servicii de brokeraj.

În funcție de cât de des tranzacționați, aceste taxe se pot aduna și vă pot afecta rentabilitatea. Investiția în acțiuni poate fi foarte costisitoare dacă intrați și ieșiți din poziții frecvent, mai ales cu o sumă mică de bani disponibilă pentru a investi.

Amintiți-vă, o tranzacție este o comandă de cumpărare sau vânzare de acțiuni la o singură companie. Dacă doriți să cumpărați cinci acțiuni diferite în același timp, acest lucru este văzut ca cinci tranzacții separate și veți fi taxat pentru fiecare.

Acum, imaginați-vă că decideți să cumpărați acțiunile acelor cinci companii cu 1.000 de dolari. Pentru a face acest lucru, veți suporta costuri de tranzacționare de 50 USD – presupunând că taxa este de 10 USD – care este echivalent cu 5% din 1.000 USD. Dacă ar fi să investiți în totalitate cei 1.000 de dolari, contul dvs. va fi redus la 950 USD după costurile de tranzacționare. Aceasta reprezintă o pierdere de 5% înainte ca investițiile dvs. să aibă măcar șansa de a câștiga.

Dacă vindeți aceste cinci acțiuni, veți suporta din nou costurile tranzacțiilor, care ar fi încă 50 USD. Pentru a face călătoria dus-întors (cumpărarea și vânzarea) pentru aceste cinci acțiuni v-ar costa 100 USD sau 10% din suma depozitului inițial de 1.000 USD. Dacă investițiile dvs. nu câștigă suficient pentru a acoperi acest lucru, ați pierdut bani doar intrând și ieșind din poziții.